AcasăSPORTUn "galactic" e istorie dupa ce a batut recordul la eliminari rapide!...

Un „galactic” e istorie dupa ce a batut recordul la eliminari rapide! Manchester United a intrat pe fir – VIDEO

Real Madrid s-a impus, cu 2-0, impotriva lui Rayo Vallecano, in ultimul meci din etapa a 24-a a campionatului spaniol, dar disputa fara ramane in istoria mai ales din cauza eliminarii incasate de Sergio Ramos.

Fundasul lui Real a marcat golul de 2-0 in minutul 12, dar apoi a vazut doua cartonase galbene intr-un interval de 20 de secunde si a parasit terenul de joc inca din minutul 17.

Mai intai, Sergio Ramos a vazut cartonasul galben pentru un fault dur comis la centrul terenului, apoi oaspetii au batut lovitura libera, mingea a ajuns pe banda stanga, de unde s-a centrat spre careu, iar acelasi Sergio Ramos a blocat mingea cu mana, comitand un hent cat se poate de stupid.

Desi fundasul a dat vina pe arbitraj la sfarsitul intalnirii, se pare ca oficialii clubului Real Madrid s-au saturat de iesirile necontrolate ale lui Sergio Ramos si l-au instiintat pe acesta ca poate parasi echipa fara probleme in vara.

Sergio Ramos a ajuns la 16 cartonase rosii in cei opt ani de cand joaca la Real Madrid, fundasul pierzand aproape 50 de meciuri ale „galacticilor” din cauza suspendarilor.

Pe fir a intrat imediat Manchester United, fotbalistul spaniol fiind unul dintre jucatorii la care viseaza Alex Ferguson sa-i aduca pe Old Trafford.

Cum Rio Ferdinand si Vidic se apropie de finalul carierelor, iar Smalling, Evans si Phil Jones nu dau randamentul scontat, managerul lui Manchester United este gata sa dea 40 de milioane de euro pentru a-si asigura, din vara, semnatura lui Sergio Ramos.

[youtube]Z5_6hUMBc04[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger