AcasăSPORTUn fotbalist roman, din Peninsula Crimeea, s-a trezit cu soldatii rusi la...

Un fotbalist roman, din Peninsula Crimeea, s-a trezit cu soldatii rusi la usa

Atacantul roman Lucian Burdujan, fost la Rapid Bucuresti si la Steaua Bucuresti, joaca de cateva luni la gruparea ucraineana Tavria Simferopol, formatie care isi are cartierul general in Peninsula Crimeea.

Si cum zona respectiva a devenit un adevarat camp de razboi intre gruparile pro si anti rusesti, este evident ca Burdujan trece prin momente extrem de neplacute.

De altfel, atacantul a precizat, pentru jurnalistii de la PRO SPORT, ca s-a trezit la usa cu mai multi soldati rusi inarmati pana in dinti. Burdujan sustine ca acestia controleaza strazile din Simferopol, „se uita urat la oameni si ii intreaba ce cauta pe strazi”.

Burdujan a jucat la Cernomoret Odessa inainte sa ajunga la Tavria Simferopol

Pentru a evita eventualele conflicte din zona, fotbalistii de la Tavria Simferopol au fost trimisi in cantonament in Antalya, dar inca nu au reusit sa plece catre Turcia.

Burdujan si compania ar fi trebuit sa decoleze de pe aeroportul din Dnepropetrovsk, dar respectivul aeroport a fost inchis. Astfel ca elevii lui Nikolay Kostov au fost trimisi cu autocarul spre Donetk pentru a se incerca decolarea de acolo, desi existau informatii ca si aeroportul de acolo va fi inchis.

author avatar
Cristi Ionita
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger