AcasăSPORTUn fotbalist de 24 de ani a murit dupa ce a fost...

Un fotbalist de 24 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune

Atacantul camerunez al echipei JS Kabylie, Albert Ebosse, a decedat sambata seara, la finalul meciului cu USM Alger, dupa ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, scrie theguardian.com.

Jucatorul camerunez de 24 de ani a fost atacat la finalul meciului cu USM Alger, scor 1-2, din etapa a doua a campionatului Algeriei. Acesta a murit la spitalul Tizi Ouzou, din Kabylie, unde fusese transportat dupa ce a fost lovcit cu un obiect aruncat din tribune.

Atacantul echipei JS Kabylie marcase un gol pentru echipa sa in timpul partidei cu USM Alger, scor 1-2, starnind furia fanilor din tribune. Ministerul de Interne a ordonat deschiderea unei anchete in acest caz.

Albert Ebossé marcase singurul gol al echipei sale la meciului cu USM Alger, iar infrangerea a provocat furia fanilor, care au inceput sa arunce diverse obiecte din tribune in momentul in care jucatorii se indreptau spre vestiare.

Foto: JS Kabylie/YouTube

author avatar
Alina Costache
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger