AcasăSPORTUn fotbalist al CS Tulcea a murit pe teren, intr-un meci amical

Un fotbalist al CS Tulcea a murit pe teren, intr-un meci amical

(foto: fcdelta.site90.net)

Chinonso Ihelwere Henry, jucator al CS Tulcea, a murit pe teren, in timpul unui meci amical dintre doua echipe romanesti. Acesta a suferit un stop cardiac, medicii luptandu-se mai bine de o ora sa il salveze.

(foto: fcdelta.site90.net)

Meciul dintre FC Balotesti si CS Tulcea a fost intrerupt dupa ce Chinonso Ihelwere Henry, jucator al echipei oaspete, a murit.

Din cauza unui stop cardiac, fotbalistul nigerian in varsta de 21 de ani s-a prabusit pe teren si, desi, medicii au incercat sa il resusciteze mai bine de o ora, acesta nu a mai putut fi salvat.

„In urma manevrelor, stopul cardio-respirator a fost ireversibil. Medicii au declarat decesul. Nu se stie cauza intrarii in stop cardio-respirator. De cand a ajuns echipajul pe teren, jucatorul a fost in stop cardio-respirator. Medicii au intervenit la ora 12.05 si au incheiat resuscitarea la 13.12, cand a fost declarat decesul”, a declarat medicul SMURD, Tanase Ioana, conform rtv.net.

Trupul neinsufletit al fotbalistului va fi dus la Institutul Medico – Legal pentru a se stabili cauzele mortii, printre ipotezele tragediei numarnadu-se infarctul miocardic, ruptura unui anevrism ori medicamentatie inadecvat sau cu efecte adverse.

author avatar
Ionut Zgimbau
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger