AcasăSPORTUn fost stelist l-a uluit pe Mircea Lucescu gratie acestei executii -...

Un fost stelist l-a uluit pe Mircea Lucescu gratie acestei executii – VIDEO

Cu gandul la returul cu Borussia Dortmund din UEFA Champions League, Sahtior Donetk a inceput in forta returul din Ucraina, trupa lui Mircea Lucescu reusind sa inscrie trei goluri pana in minutul 54 al intalnirii cu Volin Lutk, disputa aflata in curs de desfasurare.

Totusi, victoria lui Sahtior a fost pusa cel putin pentru moment sub semnul intrebarii in minutul 51, cand, la 2-0 pentru gazde, fostul stelist Eric Bicfalvi a redus din diferenta.

Bicfalvi a luat o actiune pe cont propriu si a marcat cu un sut fabulos, de la 25 de metri, executie ce l-a lasat fara replica pe portarul lui Sahtior si l-a uluit pe Mircea Lucescu.

Imediat dupa reusita lui Bicfalvi, cel mai bun jucator al oaspetilor, Sahtior s-a distantat la 3-1, Douglas Costa reusind sa inscrie in minutul 54 si sa linisteasca ostilitatile la Donetk

In ciuda infrangerii care se preconizeaza pentru Volin Lutk, Bicfalvi a fost laudat in continuu de comentatorii ucraineni, spunandu-se chiar ca Eric poate ar merita un loc in lotul lui Sahtior.

La oaspeti joaca si fundasii Silviu Izvoreanu, fost la Dinamo, si Valentin Iliev, fost la Steaua, ambii incasand cate un cartonas galben.

[youtube]DVsaqazun4I[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger