AcasăSPORTUn fost selecţioner al României suferă de cancer: "Sunt un luptător, am...

Un fost selecţioner al României suferă de cancer: „Sunt un luptător, am nevoie de intimitate acum”

arena nationalaUn fost selecţioner al României suferă de cancer: "Sunt un luptător, am nevoie de intimitate acum"

Fostul selecționer al naționalei României a postat pe Instagram un mesaj prin care anunța că a fost diagnosticat cu cancer. Christoph Daum a avut și un mesaj pe care l-a transmis urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

Neamţul de 68 de ani a antrenat naționala de fotbal a României între 2016 și 2017.

Daum a cerut să-i fie respectată intimitatea

Salutare dragi prieteni ai fotbalului, mi-ar plăcea să mă adresez vouă cu un mesaj personal: din păcate a trebuit să mă retrag din public în ultimele luni, după ce am fost diagnosticat cu cancer în urma unor examene de rutină.

De atunci, profesorul dr. Jurgen Wolf și echipa sa s-au ocupat de mine și sunt mândru să anunț că tratamentul funcționează bine pentru mine.

Mă cunoașteți: sunt un luptător și voi aborda provocarea cu optimism și cu toată puterea mea. Vă rog să respectați faptul că am nevoie de intimitate acum pentru a mă recupera cât mai repede posibil.

Vă apreciez mesajele pozitive și vă mulțumesc pentru sprijin. Pot doar să vă sfătuiesc un lucru: mergeți din timp la consultații pentru a preveni cancerul. Cu sinceritate, Christoph Daum”, a scris pe Instagram.

N-a mai antrenat pe nimeni

Daum nu a mai antrenat nicio altă formație de când a fost demis de Federația Română de fotbal. De-a lungul carierei, germanul le-a pregătit pe Koln, Stuttgart, Besiktas, Bayern Leverkusen, Austria Vienna, Fenerbahce, Frankfurt, Brugge și Bursaspor.

Neamţul a plecat de pe banca României după ce a ratat calificarea la CM 2018 din Rusia şi după ce intrase deja în conflict c-o parte a presei de la noi.

author avatar
Andrei Ștefan
637 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger