AcasăSPORTUn fost mare fotbalist roman anunta: "Vreau sa antrenez din nou!"

Un fost mare fotbalist roman anunta: „Vreau sa antrenez din nou!”

Cel mai mare fotbalist roman din istorie vrea sa revina in iarba. Ca antrenor, firesc! Ieri, intr-o conferinta de presa, Gheorghe Hagi a recunoscut ca ii este dor de aceasta meserie.

"Regele" Hagi vrea sa revina in iarba

Cum, insa, timpul ii este ocupat cu Academia de la Constanta, „Regele” nu stie cand se va produce revenirea sa pe banca tehnica a vreunei formatii. „Viata o sa-mi arate daca voi ajunge sa-l antrenez pe fiul meu, Ianis. Cel mai important, insa, este sa vedem daca Ianis ajunge fotbalist ca sa pot sa il antrenez eu. Mi-e dor de antrenorat, normal. Dar acum muncesc 24 de ore, la antrenorat nu muncesti atat. Acum, si cand dorm ma gandesc la fotbal”.

Legat de rezultatele sub asteptari ale Viitorului Constanta, Gica Hagi a precizat ca obiectivul echipei este formarea si promovarea tinerilor jucatori, „cu orice risc, chiar si al retrogradarii”: „Nu sunt dezamagit de evolutia Viitorului. Obiectivul nostru e sa producem jucatori. Si eu cred ca suntem cel mai bun exemplu din Romania. Avem 30 de jucatori la loturile nationale, asa ca noi, si cand pierdem, de fapt castigam! Ăsta e obiectivul nostru, mergem pe acest proiect cu orice risc. Acum suntem tineri, de fapt, bebelusi. Atat putem in prezent, dar mai sunt noua meciuri si incercam sa obtinem puncte ca sa ramanem in Liga 1”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger