AcasăSPORTUn campion de fotbal si-a ucis cel mai bun prieten

Un campion de fotbal si-a ucis cel mai bun prieten

La nici 24 de ani, Aaron Hernandez este considerat unul dintre cei mai in voga jucatori de fotbal american, insa cariera sa s-ar putea incheia inainte de a incepe.

Vedeta lui New England Patriots, campion al Conferintei AFC in 2011, a fost saltat miercuri dimineata, de la mai multi agenti FBI, din casa pe care o are in Massachusetts.

Hernandez este banuit ca si-a ucis cel mai bun prieten, pe Odin Lloyd, tragandu-i acestuia un glonte in ceafa.

Cadavrul lui Odin Lloyd a fost gasit, in urma cu ceva mai mult de o saptamana, la circa un kilometru de casa lui Aaron Hernandez. Primele informatii publicate de presa americana arata ca cei doi fotbalisti s-ar fi certat de la o femeie, stiut fiind faptul ca Aaron si Odin erau cuplati cu doua surori.

Anchetatorii au descoperit ca Aaron si-a distrus, de buna voie, sistemul de supraveghere din propria casa si banuiesc ca a apelat la aceasta actiune dupa ce l-ar fi impuscat mortal pe Odin. De altfel, vedeta lui New England Patriots a fost arestat miercuri pentru obstructionarea justitiei.

In plus, anchetatorii se tem ca impulsivul Hernandez a comis-o din nou, jucatorul mai impuscand in fata un barbat, in februarie, in timpul unui incident care a avut loc intr-un club de noapte.

De altfel, conform nbcnews.com, avocatii lui Aaron Hernandez se tem de ce este mai rau si pregatesc din timp apararea fotbalistului, punand incidentul (impuscarea bunului prieten) pe seama consumului mare de steroizi.

Aaron Hernandez semnase de curand prelungirea contractului cu New England Patriots (8 milioane de dolari pe sezon si 12 milioane de dolari la semnatura), insa, din momentul in care s-a aflat despre incident, jucatorul a fost interzis pe Gillette Stadium, antrenorii lui New England Patriots temandu-se ca pregatirea echipei va fi afectata de numarul mare de jurnalisti care ar urma sa dea tarcoale arenei.

author avatar
Cristi Ionita
429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger