AcasăSPORTUn autocar cu suporteri ai Otelului a luat foc

Un autocar cu suporteri ai Otelului a luat foc

O parte dintre fanii formatiei Otelul Galati au trecut prin clipe de cosmar, dupa ce autocarul in care se aflau a luat foc.

Un autocar cu aproximativ 50 de sustinatori ai formatiei Otelul Galati a luat foc la granita dintre judetele Vrancea si Bacau. Spectatorii se deplasau catre Piatra Neamt, orasul care gazduieste meciul dintre Otelul Galati si Steaua din aceasta seara, din Supercupa Romaniei la fotbal.

Incendiul se pare ca s-a produs din cauza suprasolicitarii motorului de la autocar. Din fericire, niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, cei din autocar reusind sa iasa la timp din masina.

Spectatorii vor fi preluati de un alt autocar cu care isi vor continua drumul catre Piatra Neamt. Acesta este al doilea incident in care este implicata gruparea din Galati la acest sfarsit de saptamana, dupa ce vestiarul Stadionului Otelul a sarit in aer din cauza aparatelor de aer conditionat.

Partida dintre Otelul Galati, campioana Romaniei la fotbal, si Steaua Bucuresti, detinatoarea Cupei Romaniei, va incepe la ora 20.45 si va fi transmisa in direct de PRO TV.

author avatar
Cristi Ionita
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger