AcasăSPORTUn antrenor din Anglia face transferuri la indicatiile sotiei

Un antrenor din Anglia face transferuri la indicatiile sotiei

Daca Gigi Becali se consulta cu Mihai Stoica, Victor Piturca sau Cosmin Olaroiu pentru anumite transferuri, Neil Warnock, antrenorul lui Queens Park Rangers, face achizitii numai la indicatiile sotiei.

Tehnicianul de 63 de ani considera extrem de fructuoasa colaborarea cu Sharon, sotia sa, care are un cuvant greu de spus in legatura cu jucatorii pe care sotul ei vrea sa ii achizitioneze sau la care vrea sa renunte.

Warnock spune ca „sotia mea trebuie sa cunoasca fiecare jucator in parte, femeile au un simt dezvoltat cand e vorba de alti oameni si Sharon descopera anumite aspecte care pot spune multe despre personalitatea unui jucator, curajul lui etc”.

Warnock chiar recunoaste ca a refuzat sa achizitioneze un jucator aflat in probe dupa ce sotia sa a remarcat ca fotbalistul ezita sa priveasca partenerul de discutii in ochi.

Mai mult, tehnicianul spune ca a reusit sa convinga mai multi fotbalisti sa vina la echipa cu ajutorul unor plimbari prin care le-a aratat suburbia Richmond, una dintre cele mai linistite zone ale Londrei.

Nou promovata in Premier League, Queens Park Rangers este abia pe locul 16 in clasament, la doua puncte de retrogradare, iar sotia lui Warnock va avea mult de lucru in ianuarie in conditiile in care tehnicianul cauta sa achizitioneze mai multi jucatori care sa ajute echipa sa urce in clasament.

author avatar
Cristi Ionita
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger