AcasăSPORTUn angajat BGS s-a ales cu dosar penal, dupa incidentele de la...

Un angajat BGS s-a ales cu dosar penal, dupa incidentele de la Romania – Ungaria

Romania si Ungaria au incheiat la egalitate, 1-1, meciul de sambata seara din etapa a doua a Preliminariilor Campionatului European de fotbal.

Partida a atras atentia mai ales din cauza incidentelor inregistrate in tribune, unde fanii romani s-au batut intre ei, dar si cu cei maghiari, iar angajatii BGS si jandarmii au potolit spiritele cu ajutorul violentei.

Desi suporterii nationalei Romaniei au atras atentia ca mai multi angajati ai firmei de paza BGS au lovit oameni nevinovati, doar unul dintre acestia s-a ales cu dosar penal.

Conform unui comunicat de presa dat publicitatii de catre reprezentantii Jandarmeriei, un angajat al BGS s-a ales cu dosar penal pentru infractiuni de loviri sau alte violente, alti doi angajati ai firmei de paza au fost amendati cu cate 500 de lei, iar firma in sine a fost amendata cu 1.000 de lei pentru nerespectarea masurilor prevazute in Planul de actiune aprobat.

30 de spectatori au fost amendati pentru tulburarea ordinii publice, valoarea totala a amenzilor fiind de 18.000 de lei. 20 dintre spectatorii amendati au primit interdictie la competitii si jocuri sportive.

author avatar
Cristi Ionita
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger