AcasăSPORTUn alt luptator roman se bate in finala K1! Afla despre cine...

Un alt luptator roman se bate in finala K1! Afla despre cine este vorba

Dupa Catalin Morosanu, care va lupta in turneul piramidal de un milion de dolari, un alt sportiv roman a fost anuntat pe cardul galei de organizatorii finalei K-1 de pe 15 martie de la Zagreb.

Andrei Stoica il va infrunta pe croatul Agron Preteni in timp ce un al treilea roman, Raul Catinas, e posibil sa lupte in meciul de rezerva.

Considerat unul dintre cei mai talentati sportivi din lume la categoria 95 de kilograme, Andrei Stoica (25 de ani) vine dupa un an 2012 perfect, in care a obtinut 5 victorii din tot atatea posibile, si este favorit sa-l invinga pe croatul care in 2009 a castigat turneul piramidal de la Split, acolo unde romanul a pierdut in primul tur.

“Sunt foarte motivat! Am avut parte de o pregatire spartana in ultimele luni si cu siguranta nu voi dezamagi pe nimeni la Zagreb, probabil doar pe fanii adversarului meu. Am urmarit cateva meciuri de-ale lui si sunt increzator in sansele mele”, a afirmat vedeta circuitului Superkombat.

“Am fost impreuna in aceeasi piramida, este un luptator foarte puternic si acum are prima sansa, insa cred ca am atuurile necesare pentru a-l invinge”, a replicat si Preteni (22 de ani), care are in palmares 11 victorii si doar o infrangere la profesionisti.

Conform presedintelui Superkombat, Eduard Irimia, e posibil ca pe langa Morosanu si Stoica, in gala sa lupte si Raul Catinas, in meciul de rezerva al piramidei de 8. “Momentan sunt discutii, cel mai probabil vom stii exact zilele viitoare”, a precizat acesta.

In piramida de 8, Catalin Morosanu va da piept, in primul tur, cu ucraineanul Pavel Zhuravlev, nimeni altul decat campionul circuitului Superkombat in 2012, iar daca va obtine calificarea, atunci in semifinale se va intalni cu invingatorul meciului dintre legendarul Mirko “Cro Cop” Filipovic si americanul Jarrel Miller.

In cea de-a doua parte a tabloului, marocanul Badr Hari se va bate cu azerul Zabit Samedov, iar egipteanul Hesdy Gerges il va infrunta pe surinamezul Ismael Londt. Castigatorul turneului va pleca acasa cu marele premiu in valoare de un milion de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
1.040 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger