AcasăSPORTUn actor celebru a fost arestat pe stadion, la un meci din...

Un actor celebru a fost arestat pe stadion, la un meci din Premier League (FOTO)

Are 36 de ani si este unul dintre cei mai cunoscuti actori de comedie din Marea Britanie, dar asta nu l-a ajutat sa scape de fortele de ordine, care l-au saltat inainte de startul partidei dintre Everton si Manchester City.

Simon Brodkin este cunoscut mai ales pentru personajul „Lee Nelson”, dintr-o serie de sketchuri difuzate de BBC, dar a aparut si in alte seriale de comedie.

Inainte de meciul dintre Everton si Manchester City, Brodkin a patruns pe teren intr-un echipament al formatiei oaspete si a efectuat diferite miscari de incalzire alaturi de elevii lui Roberto Mancini, spre stupefactia portarului Joe Hart si a atacantului Carlos Tevez.

Stewarzii au intervenit in forta si l-au retinut pe Brodkin, pe care l-au predat rapid fortelor de ordine.

Conform The Sun, unul dintre oficialii clubului gazda a anuntat ca „un barbat a fost arestat de politia metropolitana pentru ca a invadat suprafata de joc”.

Se presupune ca Brodkin a apelat la aceasta actiune pentru a-si promova ultimul DVD lansat. Actorul s-a ales cu o amenda, dar probabil ca vanzarile vor creste.

In cele din urma, Everton s-a impus, cu 2-0, desi campionii Angliei au evoluat 30 de minute in superioritate numerica, Everton ramanand in 10 in minutul 60, la scorul de 1-0.

Interesant este ca meciul Everton – Manchester City din sezonul precedent a fost, de asemenea, afectat de un incident bizar, un spectator legandu-se cu catuse de bara unei porti, in incercarea de a protesta impotriva unei companii aeriene.

author avatar
Cristi Ionita
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger