Cauta

Umplut de sange la finala K1, Morosanu se gandeste doar la revansa cu Zhuravlev

Catalin Morosanu, reprezentantul Romaniei in finala K1 de vineri seara, de la Zagreb, a fost eliminat inca din sferturi, fiind invins, la decizie, de ucraineanul Pavel Zhuravlev.

In ciuda infrangerii suferite, Morosanu i-a impresionat pe cei 20.000 de spectatori prin determinare si eroism, romanul luptand inca din prima repriza cu arcada sparta.

Desi a sangerat abundent si a avut mari probleme cu ochiul drept, Morosanu a continuat sa lupte si chiar a dominat centrul ringului.

Totusi, „Moartea din Carpati” nu a punctat la fel de eficient precum Zhuravlev astfel ca in cele din urma a trebuit sa se recunoasca invins.

„Sunt suparat, poate m-am gandit prea mult la premiul de un milion de dolari. Din pacate, am avut si arcada sparta inca din prima repriza si asta mi-a cauzat probleme ulterior. Imi pare rau ca nu am reusit sa duc tricolorul in finala, dar vreau sa lupt din nou cu Zhuravlev. Imi doresc sa facem revansa intr-una dintre urmatoarele gale Superkombat si sa demonstrez ce pot”, a declarat Morosanu.

In ciuda esecului suferit de Morosanu in sferturi, Edi Irimia, presedintele Superkombat, s-a declarat incantat de succesul inregistrat de brand-ul romanesc, Dzevad Poturak, Ismael Londt si Pavel Zhuravlev, trei dintre veteranii SuperKombat, evoluand in semifinalele turneului de la Zagreb.

De asemenea, Edi Irimia a precizat ca primul Grand Prix Superkombat din acest an va avea loc pe 6 aprilie, intr-o locatie ce urmeaza a fi stabilita in perioada urmatoare.

Andrei Stoica, celalalt roman care a participat la turneul de la Zagreb, a pierdut, in urma unei decizii controversate, super-fight-ul disputat impotriva lui Agron Preteni.

Interesant este ca televiziunea olandeza care a transmis gala a considerat ca meciul lui Andrei Stoica a fost cel mai spectaculos al galei.

Turneul final K1 a fost castigat de croatul Mirko Cro Cop Filipovic, favoritul publicului, care a intrat in posesia unui cec in valoare de un milion de dolari.

Finalistul Ismael Londt s-a ales cu 300.000 de dolari, iar semifinalistii Zhuravlev si Poturak cu cate 100.000 de dolari.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version