AcasăSPORTUmplut de sange la finala K1, Morosanu se gandeste doar la revansa...

Umplut de sange la finala K1, Morosanu se gandeste doar la revansa cu Zhuravlev

Catalin Morosanu, reprezentantul Romaniei in finala K1 de vineri seara, de la Zagreb, a fost eliminat inca din sferturi, fiind invins, la decizie, de ucraineanul Pavel Zhuravlev.

In ciuda infrangerii suferite, Morosanu i-a impresionat pe cei 20.000 de spectatori prin determinare si eroism, romanul luptand inca din prima repriza cu arcada sparta.

Desi a sangerat abundent si a avut mari probleme cu ochiul drept, Morosanu a continuat sa lupte si chiar a dominat centrul ringului.

Totusi, „Moartea din Carpati” nu a punctat la fel de eficient precum Zhuravlev astfel ca in cele din urma a trebuit sa se recunoasca invins.

„Sunt suparat, poate m-am gandit prea mult la premiul de un milion de dolari. Din pacate, am avut si arcada sparta inca din prima repriza si asta mi-a cauzat probleme ulterior. Imi pare rau ca nu am reusit sa duc tricolorul in finala, dar vreau sa lupt din nou cu Zhuravlev. Imi doresc sa facem revansa intr-una dintre urmatoarele gale Superkombat si sa demonstrez ce pot”, a declarat Morosanu.

In ciuda esecului suferit de Morosanu in sferturi, Edi Irimia, presedintele Superkombat, s-a declarat incantat de succesul inregistrat de brand-ul romanesc, Dzevad Poturak, Ismael Londt si Pavel Zhuravlev, trei dintre veteranii SuperKombat, evoluand in semifinalele turneului de la Zagreb.

De asemenea, Edi Irimia a precizat ca primul Grand Prix Superkombat din acest an va avea loc pe 6 aprilie, intr-o locatie ce urmeaza a fi stabilita in perioada urmatoare.

Andrei Stoica, celalalt roman care a participat la turneul de la Zagreb, a pierdut, in urma unei decizii controversate, super-fight-ul disputat impotriva lui Agron Preteni.

Interesant este ca televiziunea olandeza care a transmis gala a considerat ca meciul lui Andrei Stoica a fost cel mai spectaculos al galei.

Turneul final K1 a fost castigat de croatul Mirko Cro Cop Filipovic, favoritul publicului, care a intrat in posesia unui cec in valoare de un milion de dolari.

Finalistul Ismael Londt s-a ales cu 300.000 de dolari, iar semifinalistii Zhuravlev si Poturak cu cate 100.000 de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
889 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger