AcasăSPORTUMITOR! Ce se întâmplă cu FCU Craiova, după ce Mititelu merge la...

UMITOR! Ce se întâmplă cu FCU Craiova, după ce Mititelu merge la închisoare? Dispare din nou?

Adrian MititeluUMITOR! Ce se întâmplă cu FCU Craiova, după ce Mititelu merge la închisoare? Dispare din nou?

Adrian Mititelu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, se arată în decizia Curții de Apel din Craiova.

Ce a anunţat Curtea de Apel din Craiova?

Iată decizia luată joi de Curtea de Apel din Craiova: „În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie„.

Ce s-a întâmplat în urmă cu 9 ani?

Jucătorul Mihai Costea s-a transferat de la Craiova la FCSB, pe atunci Steaua, în vara lui 2011. Cu toate acestea, pe 31 ianuarie 2011, adică mai devreme cu o jumătate de an, ANAF a pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor lui Mititelu. În total, erau 39 de fotbaliști, printre care și Mihai Costea. La acea vreme, SC Fotbal Club U Craiova SA avea datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei, bani pe care Fiscul încerca să-i obțină prin executare silită.

Ce se întâmplă cu FCU Craiova, odată cu condamnarea lui Mititelu?

FCU Craiova, echipa olteană din Liga a II-a, este continuatoarea clubului pe care FRF l-a dezafiliat în anul 2011, când patron era tot Adrian Mititelu. Formaţia a renăscut de câţiva ani, a promovat până în liga secundă, unde, în momentul de faţă este lider, deci favorită la promovarea în Liga 1.

U Craiova 1948 a anunţat, după condamnarea la închisoare a finanţatorului Adrian Mititelu, că bugetul echipei nu va fi afectat de sentinţă şi că Adrian Mititelu Jr. preia conducerea clubului.

În urma sentinţei criminale din această seară, prin care finanţatorul clubului de 15 ani, Adrian Mititelu, a fost condamnat abuziv la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare, având ca scop clar atac la persoana şi distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948, clubul face următoarele precizări :

– conducerea clubului va fi preluată şi administrata de către Adrian Mititelu Jr.

– bugetul echipei nu va fi afectat de această decizie întrucât finanţările vor continua ca şi pana acum, bugetul oricum fiind deja asigurat pentru anul acesta competiţional de Liga a II-a.

– clubul solicită un sprijin cât mai mare al suporterilor în această perioadă pentru a depăşi momentul.

– de asemenea obiectivul echipei rămâne acelaşi şi anume PROMOVAREA IN LIGA I !

MOBILIZAREA este cuvântul cheie în această luptă care pare din ce în ce mai grea. Relaţia CONDUCERE – JUCĂTORI – SUPORTERI trebuie să fie una unită şi cât mai strânsă pentru a depăşi obstacolele ce ne sunt puse în cale în acest an.

Este clar că nu se doreşte promovarea noastră cu orice preţ, acest lucru putând fi confirmat şi în aceasta seară. Haideţi să demonstrăm tuturor de puterea de care dăm dovadă, iar singuri împotriva tuturor să reuşim PROMOVAREA PE PRIMA SCENA A FOTBALULUI ROMÂNESC !

Conducerea va dispune de toate mijloacele necesare performanţei, iar sarcina cea mai grea cade în seama jucătorilor. Jucătorii trebuie încurajaţi şi susţinuţi şi la bine şi la rău.

Adrian Mititelu, chiar dacă nu va putea fi fizic alături, va susţine şi va fi aproape de echipă ca si până acum, chiar şi din detenţie.

Haideţi să realizăm, cu puterea lui Dumnezeu şi cu toată mobilizarea posibila, promovarea anul acesta şi să îi dăruim patronului nostru un cadou începând chiar cu aceasta sâmbătă, la Timişoara, unde echipa noastră întâlneşte ocupanta locului 2, ASU Poli Timişoara, învingând echipa gazdă!

Patronul nostru se va întoarce mult mai puternic, iar atunci când o va face, clubul nostru trebuie să fie la fel de puternic!„, a postat clubul din Craiova.

author avatar
Andrei Ștefan
442 afisari

1 COMENTARIU

  1. & La acea vreme transferul parcă a fost blocat motivat de sechestru și după aceea aprobat, ? Clubul era cumva și în insolvență când s-a realizat transferul, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO

Informația momentului! Generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au fost chemați joi la DNA. Din câte s-a mai aflat, în dosar mai este audiat...

Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri

Politica Guvernului condus de Marcel Ciolacu de susținere a mediului de afaceri a creat în 2023 dar și în prima parte a anului acesta,...
proger