AcasăSPORTUMILINTA suprema pentru fostele glorii ale Stelei: Gigi Becali le cheama la...

UMILINTA suprema pentru fostele glorii ale Stelei: Gigi Becali le cheama la Palat pentru ASTA!

Au castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986, dar actuala conducere a Stelei nu da doi bani pe performanta lor: Gigi Becali le transmite gloriilor din Ghencea ca n-au decat sa vina la Palat daca vor un bilet la jocul cu Chelsea!
Iesire nervoasa a patronului Stelei, vineri, legata de subiectul biletelor la marele meci cu Chelsea, din 7 martie, contand pentru mansa tur a ”optimilor” Europa League.  Finantatorul ”ros-albastrilor” a luat foc in momentul in care a fost intrebat de ce conducerea Stelei nu le-a rezervat locuri pe stadionul ”National Arena” si castigatorilor CCE din 1986: ”Am bilete pentru orice consilier, pentru orice om din Guvern. Eu am pastrat cam 1.000 de bilete pentru orice om important. Bine, din astea 1.000, 500 sunt la peluza, pentru prieteni, rude, vecini. La meciul asta a fost ceva special. Mai am aici 200 de bilete pe care le voi da la consilieri, deputati, daca ma suna. Am 200 de invitatii VIP. Pana luni, toate gloriile de la Steaua pot veni sa ia bilete. Eu nu sunt servitor. Daca esti glorie, hai la palat si iti dau invitatie! Ma scuzati ca nu va stiu adresa sa vin acasa la voi ca postasul. Eu sunt aici, la Palat, si fac apel public. Orice glorie poate veni pentru invitatie! Atat pot sa fac! Mai mult, nu!”.
Latifundiarul din Pipera a tinut sa le explice jurnalistilor cum s-au impartit cele 8000 de bilete rezervate de el la jocul Steaua – Chelsea: ”Am avut 500 de bilete la VIP si 500 la peluza. Care e problema? Bag milioane si nu pot avea niste bilete? Oamenii astia din Guvern de unde sa cumpere bilete? Nu merita si ei bilete? Ce e mare lucru? Daca gloriile nu mi-au dat telefon, eu nu pot sa dau cu ghiocul, sa pun o tiganca sa-mi ghiceasca… Din alea 8.000 de bilete, au luat jucatorii vreo 2.000, a mai luat galeria lui Chelsea vreo 2.000, a mai luat nu stiu cine inca vreo 700 si… s-au dus… asta e!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger