AcasăSPORTUluitor! Campionul paralimpic Carol Novak vrea sa participe in Turul Frantei!

Uluitor! Campionul paralimpic Carol Novak vrea sa participe in Turul Frantei!

Ciclistul Carol-Eduard Novak, primul roman devenit campion la Jocurile Paralimpice, a anuntat, la revenirea in tara, ca mai are un singur vis: sa participe la o editie a Turul Frantei.

La 36 de ani, Carol-Eduard Novak ramane un sportiv extrem de ambitios

Componentul echipei Tusnad Cycling Team a facut senzatie la Jocurile Paralimpice de la Londra, Novak reusind sa castige o medalie de aur, in proba de urmarire individuala pe velodrom, si o medalie de argint, la proba de contratimp pe sosea.

Extrem de multumit de rezultatele obtinute la Londra, Novak are, insa, un mare of si spune ca ii va fi greu sa repete succesul la Rio de Janeiro, in 2016, daca Guvernul Romaniei nu isi indreapta atentia catre sport, in general, si catre sportul paralimpic, in special. Totusi, ciclistul roman are si un vis – sa participe la o editie a Turului Frantei. Eduard considera ca are posibilitatea de a face o figura frumoasa la celebra competitie, dar este constient ca are nevoie de o sustinere consistenta din punct de vedere financiar pentru a-si asigura un loc intre participanti.

author avatar
Cristi Ionita
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger