AcasăSPORTUltrasii lui Honved au luat "Batrana Doamna" la scuipati!

Ultrasii lui Honved au luat „Batrana Doamna” la scuipati!

PREGATITI Ultrasii maghiari au venit cu tot arsenalul la amicalul cu UTA

Sambata, formatia UTA – echipa pregatita de Roland Nagy – a fost invitata sa joace un meci amical cu Honved Budapesta, dar fanii ungurilor s-au dat in spectacol, atentand la integritatea coroporala a fotbalistilor romani, dar si a suporterilor sositi de la Arad.

PREGATITI Ultrasii maghiari au venit cu tot arsenalul la amicalul cu UTA

Pentru ca la Arad nu a fost posibil sa se gaseasca un teren deszapezit, care sa gazduiasca amicalul cu Honved, maghiarii i-au invitat pe cei de la UTA la Mako (aproximativ 50 de kilometri de granita). Insa, sambata, delegatia aradeana a fost primita cu sticle, pahare si scuipati de catre ultrasii budapestani.

MEDIATOR Fost jucator la Honved, Sorin Botis a incercat sa-i calmeze de suporterii maghiari

Aproximativ 50 de fani maghiari, vizibil ametiti de alcool, au aruncat cu un pahar de sticla spre jucatorii aradeni care coborau din autocar. Cand au observat cateva masini cu numere de Arad, care se apropiau de terenul din Mako, huliganii s-au repezit catre fanii romani.

VALEA! Fanii aradeni au fost goniti de la meci

Acestia au avut prezenta de spirit, s-au suit in masini si au facut cale intoarsa. „Credeam ca e un meci amical, pasnic, dar era sa o patim rau. Cel mai frica mi-a fost pentru sotia si copilul meu, care erau cu mine in masina”, a declarat presedintele de la UTA, italianul Cantazariti, care nu a apucat sa vada victoria echipa sale, scor 2-1.

Show-ul ultrasilor maghiari s-a consumat si in timpul partidei, portarul aradean Madalin Smaranda fiind luat la tinta cu bulgari pe tot parcursul meciului.

author avatar
Sebastian Stan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger