AcasăSPORT"Ultrasii" dinamovisti au intesat orasul cu mesaje: "Pleaca, Badea!" in tot Bucurestiul!

„Ultrasii” dinamovisti au intesat orasul cu mesaje: „Pleaca, Badea!” in tot Bucurestiul!

Dinamo a debutat cu o victorie in primul meci oficial pe 2013, dar situatia ramane una tensionata in Stefan cel Mare. Ultimii nemultumiti din club sunt fanii, care au demarat, deja, o campanie anti-Badea.

Astfel de mesaje au aparut in diferite statii de metrou

Daca jucatorii au ales sa protesteze fata de neplata salariilor prin boicotarea unui meci amical in cantonamentul din Spania, fanii s-au gandit sa ia atitudine impotriva presedintelui Nicolae Badea.

Metrorex trebuie sa curete peretii pe banii ei

Astfel, dupa ce l-au injurat incontinuu pe omul numarul 1 din club la partida cu FC Brasov, disputata duminica seara, membrii „Peluzei Catalin Haldan” au scris pe mai multe cladiri din Capitala mesaje anti-Badea.

Badea nu ezita sa se laude cu activitatea sa la clubul Dinamo

Grafitti „Pleaca, Badea” pot fi vazute atat la intrarile catorva guri de metrou, cat si pe gardurile stadionului „Dinamo”, dar mai ales pe fatadele blocurilor abia reabilitate termic.

"Ultrasii" i-au transmis mesaje de amenintare presedintelui

Prin actiunile lor (cu siguranta, neincurajate sau sponsorizate de Ionut Negoita!), „ultrasii” dinamovisti spera ca, pana la sfarsitul sezonului, sa-l determine pe Nicolae Badea sa se retraga din actionariatul clubului.

author avatar
Cristi Ionita
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger