AcasăSPORTUltrasii dinamovisti au aruncat cu Borcea la “cos”

Ultrasii dinamovisti au aruncat cu Borcea la “cos”

Fanii dinamovisti s-au dezis de Cristi Borcea

Mai multi sustinatori ai echipei de fotbal Dinamo au scandat impotriva actionarului de la Miami la un meci  de baschet disputat in deplasare, cu formatia BCM U Pitesti.

Fanii dinamovisti s-au dezis de Cristi Borcea

In lipsa de meciuri de fotbal, galeria lui Dinamo a protestat la adresa conducerii din Stefan cel Mare la o partida de baschet. Marti seara, spre finalul sfertului al treilea al confruntarii de la Pitesti, „ultrasii” bucuresteni au inceput sa se agite in sectorul rezervat lor si au inceput sa scandeze impotriva lui Cristi Borcea, care a anuntat ca vrea sa se retraga din actionariat. ”Borcea / Pentru bani / Ne-ai tradat / N-ai fost caine adevarat”, au scandat de mai multe ori fanii veniti de la Bucuresti, atragand asupra lor privirile si atentia celor din sala. Suporterii au afisat si un banner pe care era scris acelasi lucru. Imediat langa galeria echipei Dinamo si-au facut apararitia jandarmii si politistii locali care asigurau ordinea la meci si le-au cerut fanilor sa paraseasca sala.

Sfertul de finala din Cupa Romaniei la baschet dintre BCM U Pitesti si Dinamo a fost castigat de gazde, scor 72-51. Argesenii s-au calificat in semifinale, dupa ce in tur meciul duelul se terminase la egalitate, scor 67-67.

author avatar
Sebastian Stan
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger