AcasăSPORTUltrasii de la FC Copenhaga, razboi la Brondby

Ultrasii de la FC Copenhaga, razboi la Brondby

Fanii lui Brondby si-au provocat adversarii

Steaua va sustine joia viitoare un meci crucial la Copenhaga, duel care va decide calificarea in primavara Europa League. Peste 1.000 de sustinatori ai „ros-albastrilor” vor insoti echipa in Danemarca, dar deplasarea nu va fi una usoara. Ultrasii lui FC Copenhaga tocmai au avut ceva de impartit cu suporterii lui Brondby.

Fanii lui Brondby si-au provocat adversarii

Pe langa problemele de ordin psihic cu care se confrunta baietii lui Reghecampf, dupa esecurile cu VfB Stuttgart si FC Brasov, stelistii vor avea de furca si cu ultrasii violenti ai gruparii daneze.

"Taberele", fata in fata

Intalnirea de joia viitoare se va disputa pe „Parken”, arena pe care sustinatorii lui FC Copenhaga sunt gata sa o transforme intr-un veritabil iad.

Fortele de ordine intervin in forta

De altfel, miercuri seara, sustinatorii trupei antrenate de Ariel Jacobs au oferit un preambul la ce ii va astepta pe stelisti saptamana viitoare. FC Copenhaga a jucat in deplasare, cu Brondby IF, in sferturile Cupei Danemarcei, gazdele impunandu-se cu 1-0, dupa prelungiri.

Incidentele s-au soldat cu raniti si arestari

Desi invinsi, ultrasii lui FC Copenhaga nu s-au dat in laturi cand a venit vorba de scandal. Imediat dupa fluierul de final, galeria lui Brondby a patruns pe teren si o mare de oameni s-a indreptat amenintator catre sectorul rezervat suporterilor veniti din capitala. Iritati de tupeul gazdelor, fanii lui Copenhaga au inceput sa arunce catre inamic cu petarde si torte, moment in care fortele de ordine s-au decis sa intervina energic. Politistii au folosit spray-uri lacrimogene si bastoane, iar in final au retinut 15 suporteri turbulenti, alte 10 persoane fiind transportate la spital.

author avatar
Cristi Ionita
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger