AcasăSPORTUltrasii “U” Cluj vor s-o ciufuleasca pe Ana Maria Prodan

Ultrasii “U” Cluj vor s-o ciufuleasca pe Ana Maria Prodan

A.M.Prodan, in prima zi la Universitatea Cluj

Ana Maria Prodan, detinatoarea pachetului majoritar de la „U”Cluj, a anuntat ca a parafat deja mutarea echipei la Buzau dupa ce negocierile cu Consiliul Local Cluj au esuat. Ultrasii ardelenilor nu concep o asemenea aroganta.

Acasa, la Bucuresti, patroana "sepcilor rosii" are un perete tapetat cu poze cu ea goala

Desi primarul Clujului, Emil Boc, declarase miercuri faptul ca povestea mutarii Universitatii din Cluj pare mai degraba o gogoasa, iata ca Ana Maria Prodan nu glumeste. Nu-i plac gogosile, dar s-ar multumi cu niste covrigi. De Buzau! Sotia lui Laurentiu Reghecampf a anuntat, ieri, ca a decis „stramutarea” simbolului fotbalistic din Ardeal in Muntenia, mai precis in urbea in care 90 la suta de microbisti tin cu Steaua.

A.M. Prodan, in prima zi la Universitatea Cluj

Prodanca acuza faptul ca edilul Clujului nu s-a sinchisit sa ajute financiar o formatie aproape paralizata din lipsa fondurilor, dar mai ales din cauza datoriilor, cifrate la 3 milioane de euro. „Sa vina Boc sa cumpere clubul! Trei luni m-am rugat de el si l-a durut la basca. Acum, cei de la Primarie si-au dat seama ca e groasa … convoaca adunari, sedinte … ce penibili!!! Au posibilitatea sa cumpere clubul fara probleme. Nimeni nu le-a cerut un leu inapoi din creditari! Clubul a fost cumparat cu trei milioane de euro datorii. Eu cer 1 milion si tot nu-l vrea nimeni! Rusine, domnule Boc! Rusine ca mintiti si pozati in inger!”, scrie fostul impresar pe pagina sa de Facebook.

Tot acolo, suporterii Universitatii Cluj o ameninta pe singura femeie presedinte din Liga 1 cu represalii daca isi va pune planul in aplicare, dar Ana are coa, pardon, mere, si nu se sperie. „Platiti voi 100 000 euro lunar la Cluj si stau acolo! La Buzau, nu platesc un leu!” sau „Mai fraierica geamantan, nu intelegi ca echipa este a mea in acest moment?! Nu fac ce vreau, fac ce trebuie!”, acestea fiind cateva dintre dialogurile spumoase pe care Prodanca le are cu ultrasii. Ca sa vada lumea ca nu glumeste, Ana Maria a fost ieri la LPF pentru a inregistra noua arena unde va juca echipa. „Am semnat toate actele si cu autoritatile locale si cu cei de la clubul din Buzau. Contractul este valabil pana la finalul campionatului”, a precizat jumatatea lui Reghe.

author avatar
Mihai Koblenko
1.633 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger