AcasăSPORTUltimul soc pe piata media: Liga 1 se vede si pe televiziunea...

Ultimul soc pe piata media: Liga 1 se vede si pe televiziunea lui Paszkany!

Postul de televiziune al miliardarului Arpad Paszkany are o intelegere cu trustul „RCS/RDS” pentru a prelua cate un joc pe etapa din Liga 1.

Arpad Paszkany investeste si in mass-media, nu doar in fotbal

Televiziunea patronului echipei CFR Cluj nu se multumeste doar cu „amicalele” formatiilor Steaua, Dinamo, Rapid si FC Vaslui, plus meciurile „nationalei” Romaniei cu Polonia si Australia. LookTV are aspiratii pe segmentul transmisiunilor sportive, iar urmatorul pas il reprezinta jocurile din Liga 1! Pana sa participe la licitatia pentru drepturile tv (martie 2014), Arpad Paszkany isi face incalzirea cu una dintre cele sapte optiuni detinute in prezent de DigiSport (postul companiei „RCS/RDS”)! Surse din piata media afirma ca Paszkany va incerca sa obtina cateva partide chiar din acest retur de campionat, insa mai multe sanse va avea incepand cu sezonul viitor, 2013/ 2014.

Paszkany si-a vandut una dintre televiziuni

La inceputul lunii februarie, Arpad Paszkany si Zoltan Teszari (patronul „RCS/RDS”) au batut palma pentru vanzarea postului regional de stiri Transilvania Live catre societatea de cablu. Nu se cunoaste pretul tranzactiei, insa cert este ca Transilvania Live va deveni filiala clujeana a canalului de stiri Digi24! Din actionariatul televiziunii a fost scos, deja, miliardarul Arpad Paszkany.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger