AcasăSPORTUltimul clip filmat cu Maradona în viaţă. INCREDIBIL! Ce se vede în...

Ultimul clip filmat cu Maradona în viaţă. INCREDIBIL! Ce se vede în imagini explică starea lui de sănătate (VIDEO)

Diego-MaradonaUltimul clip filmat cu Maradona în viaţă. INCREDIBIL! Ce se vede în aceste imagini explică starea lui de sănătate

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani din cauza unei insuficiențe cardiace acute.

Legiștii care au efectuat autopsia lui Diego Maradona au întocmit un raport, în care au precizat că motivul decesului a fost insuficiență cardiacă acută, „la un pacient cu cardiomiopatie dilatată, insuficiență cardiacă cronică congestivă care a cauzat edem pulmonar acut„.

Maradona a petrecut cu alcool şi pastile

Fostul fotbalist a fost supus apoi unei tratament pentru dezalcoolizare, fiind dependent de alcool, însă, din câtese pare, el nu respecta recomandările medicilor. Un filmuleţ despre care se spune că este ultima petrecere dată de Diego Maradona a devenit viral.

În imagini se vede cum fostul mare fotbalist petrece cu trabucuri şi alcool. De asemenea, în imagini mai apare şi un flacon cu pastile.

Acest clip ar fi fost filmat cu câteva zile ca Diego Maradona să fie operat pe creier. Maradona apare alături de Mariano Castro. Doctorul a stat lângă Maradona în Cuba, la o clinică de dezintoxicare.

L-au operat şi au crezut că se vindecă

Hematomul a putut fi îndepărtat cu succes. Diego a suportat bine operaţia. S-a trezit şi totul decurge bine”, anunța, la acel moment, doctorul Leopoldo Luque, chirurg în cadrul clinicii private din oraşul Olivos, la nord de Buenos Aires, în cursul unei conferinţe de presă.

Maradona fusese transferat la clinica respectivă după o primă spitalizare în oraşul La Plata, aflat la 60 km sud de capitala Buenos Aires. Intervenţia chirurgicală a durat aproximativ două ore.

Maradona a lăsat o moştenire de 65 de milioane de dolari

Campionul mondial din 1986 a lăsat în conturi aproximativ 100.000 de dolari, potrivit surselor citate în presa internaţională. Dacă sunt luate în calcul şi proprietăţile şi bunurile deţinute de fostul mare fotbalist, averea acestuia ar ajunge la cel puţin 65 de milioane de dolari!

Dieg Armando Maradona a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a câștigat, împreună cu echipa Argentinei (al cărei căpitan a fost) Cupa Mondială la fotbal în 1986.

author avatar
Andrei Ștefan