AcasăSPORTUltimatum pentru Hizo: calificare cu Twente sau vine Rednic!

Ultimatum pentru Hizo: calificare cu Twente sau vine Rednic!

Hizo se pregateste de cea de-a patra demitere de la Vaslui

Infrangere la scor, in prima etapa, contra Rapidului, apoi esec la Arnhem in Europa League si remiza fara gol cu Petrolul. Aceste rezultate apartin Vasluiului si il pot demite pe antrenorul Viorel Hizo.

Hizo se pregateste de cea de-a patra demitere de la Vaslui

Atacul de 24 de carate al vasluienilor (Adailton – Wesley – Sanmartean) nu mai sperie pe nimeni. Dupa 0-3 cu Rapid si 0-2 cu Twente, moldovenii au inregistrat doar un egal, 0-0, cu nou-promovata Petrolul, desi prahovenii au jucat mai bine de o repriza in inferioritate numerica. Viorel Hizo se declara ingrijorat de lipsa de inspiratie a jucatorilor, vasluienii ajungand la 270 de minute fara gol marcat in actualul sezon.

Miercuri vine revansa cu Twente din preliminariile UCL, iar eliminarea moldovenilor ar putea insemna si debarcarea antrenorului. Se pare ca finantatorul Vasluiului negociaza deja cu Mircea Rednic, demisionar de la Hazar Lankaran.   Ar fi a doua colaborare a antrenorului roman cu FC Vaslui, dupa experienta 2005-2006. Atunci, Rednic a preluat echipa in etapa a sasea si a parasit-o cu scandal la finalul sezonului. Tehnicianul a fost acuzat ca a facilitat victoria Stelei, cu 4-0, la Vaslui, in ultima etapa a campionatului.

 

 

 

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger