AcasăRecomandariUltimatum pentru Galca: victorie cu Sociedad sau demitere!

Ultimatum pentru Galca: victorie cu Sociedad sau demitere!

Espanyol Barcelona are opt meciuri consecutive fara victorie, sase dintre ele fiind infrangeri. Ultima a venit duminica seara, pe „Bernabeu”, 0-6 cu Real Madrid, o partida pe care Costel Galca isi propusese sa o castige!

Galca poate pleca de la Espanyol mai devreme decat se astepta

Trupa lui Galca a fost doar un sparring-partner pentru Real, n-a contat pe faza de atac nici macar cat sa-i faca incalzirea lui Keylor Navas, somerul din poarta „galacticilor”. „Inceputul de meci ne-a coplesit. In primele 15 minute (n.n. – dupa un sfert de ora, scorul era 3-0 pentru gazde), orice ocazie a fost gol”, s-a scuzat tehnicianul roman la conferinta de presa. Totusi, Costel Galca a avut puterea sa isi asume esecul, afirmand ca poarta intreaga vina pentru dezastrul de pe „Bernabeu”. „Stiam ca avem foarte multi jucatori absenti, dar Real e o echipa prea valoroasa. In prima repriza, nu am avut intensitatea din meciurile trecute, iar rezultatul se vede la final daca lasi spatii jucatorilor din Madrid. Meritam sa marcam macar un gol. Acum, trebuie sa ne ridicam, rezultatul este foarte dur, dar suntem obligati sa uitam acest meci cat mai repede posibil”, a incheiat fostul antrenor al Stelei.
Presa catalana a scris, ieri, ca Galca va fi demis de conducerea clubului daca Espanyol nu castiga meciul din etapa viitoare, cu Real Sociedad, pe teren propriu. „Trebuie sa ridic moralul jucatorilor. Urmatorul meci este ca o finala pentru noi, desi eu cred ca va trebui sa plecam cu ideea asta in fiecare partida de acum incolo”, a mai spus Costel Galca.
Dupa esecul de la Madrid, Espanyol a coborat pe locul 15 in clasamentul din Primera Division, cu 22 de puncte, la egalitate cu Betis Sevilla. Granada, prima echipa de pe loc retrogradabil, are 20 de puncte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger