AcasăSPORTUltima reduta

Ultima reduta

Absenta de la Doha din cauza unor minore probleme de sanatate, dar si a oboselii acumulate dupa primele turnee pe 2015, Simona Halep s-a refacut complet si este pregatita sa intre in concurs la Indian Wells.

Simona Halep vrea sa le inchida gura americanilor cu o prestatie excelenta la Indian Wells

Constanteanca a plecat, sambata, spre California, lasand in urma o Romanie inundata, dar plina de speranta ca va urma o noua participare de senzatie a Simonei la un turneu de categorie Premier Mandatory. Dorinta de victorie este mult mai mare decat la alte competitii, intrucat Indian Wells se tine in probabil singura tara din lume care refuza sa o recunoasca pe Simona Halep drept o mare jucatoare de tenis. Desi clasata pe locul 3 in ierarhia WTA, iar la prima ei participare a disputant finala la Turneul Campioanelor, romanca este in mod constant criticata de media americana.
„Am avut o luna buna, cu un titlu important, castigat la Dubai. Din pacate, cu sanatatea nu am stat prea bine, dar acum ma simt bine si am incredere pentru urmatoarele turnee. Acum sunt pregatita dupa accidentare, am facut o pauza si apoi recuperare, iar acum ma simt mai bine. Sper sa nu mai am dureri si sa pot sa joc”, a declarat Halep la plecarea din Romania. Despre participarea la Indian Well, Simona afirma ca merge cu incredere in California: „Vreau sa joc cat mai bine la acest turneu si sa vad cat de sus pot sa ajung. Este o competitie frumoasa si sper sa fiu in forma buna. Ma intereseaza si rezultatele, dar stiu ca va fi extreme de greu fiindca participa jucatoare foarte bune”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger