AcasăSPORTULTIMA ORĂ! Veste tristă despre Larisa Iordache, înaintea finalei olimpice de la...

ULTIMA ORĂ! Veste tristă despre Larisa Iordache, înaintea finalei olimpice de la bârnă

sursa foto. Facebook/Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Din păcate, o veste de ultimă oră venită din direcția Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) anunță că problema la gleznă care continuă să îi facă probleme Larisei Iordache o împiedică pe gimnasta în vârstă de 25 de ani să intre în competiția în care spera la o medalie olimpică.

”Fără Larisa Iordache în finală olimpică!

Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi (marți-n.n). A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții”, se menționează într-un scurt mesaj transmis în dimineața zilei de marți, 3 august, înaintea finalei de la bârnă, singurul aparat la care ar fi urmat să concureze românca, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, mai transmit reprezentanții COSR pe pagina oficială de Facebook. Deja au apărut mai multe mesaje de încurajare din partea internauților, care au comentat la această postare, urându-i sănătate Larisei.

Din păcate, așadar, românca nu se va regăsi printre competitoarele aflate în lupta pentru o medalie, în finala de la bârnă de la JO 2020 desfășurate la Tokyo.

Din câte s-a văzut în calificări, Iordache s-a resimțit și a acuzat, la finele exercițiului, dureri la glezna stângă. Zilele trecute, COSR anunța că Larisa reluase antrenamentele, avându-i alături pe antrenorii săi, Lăcrămioara și Cristian Moldovan.

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu vreau sa fiu chiar nesuferit, dar de tampiti, sa faca bine COSR sa nu ne ia… Adica ieri ne spun ca va fi bine si azi NU. A auzit ca vine americanca si ne dam „loviti in aripa”. mai scutiti-ma. Si ea si unchiesu Dragulescu s-au excursionit inaintea uitarii prin retragere. Pensie lunga. Ati fost buni odata, dar omul are capacitatea de a judeca lucrurile, de a spune HO !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger