AcasăSPORTULTIMA ORĂ: Simona Halep, eliminată de la Roland Garros

ULTIMA ORĂ: Simona Halep, eliminată de la Roland Garros

Simona a părăsit Roland Garros 2020 în optimile competiției (sursa foto: Facebook/Simona Halep)

Românca a pierdut meciul din optimile turneului de la Paris, fiind eliminată din competiție de Iga Swiatek, din Polonia.

Cap de serie numărul 1, Simona Halep a fost învinsă după 68 de minute de joc, scor 1-6, 2-6, de jucătoarea în vârstă de 19 ani aflată pe locul 54 în ierarhia mondială. Reacția adversarei româncei, la finele înfruntării de duminică, este suficient de grăitoare, dat fiind faptul că a reușit să o elimine din competiție pe principala favorită la câștigarea actualei ediții.

În timp ce românca își vede năruite speranțele de a ajunge din nou să lupte pentru titlul la French Open, după ce în 2018 a reușit să obțină marele trofeu al competiției de la Paris, Swiatek se pregătește deja de înfruntarea din sferturile Grad Slam-ului.

Simona Halep rămăsese singura româncă aflată pe tabloul de simplu la actuala ediție a turneului de la Roland Garros – DETALII AICI. Săptămâna trecută, constănțeanca sărbătorise împlinirea a 29 de ani cu o victorie obținută la Paris. (DETALII AICI)

author avatar
Cristina Stefan
265 afisari

2 COMENTARII

  1. @ Înfrângerea Simonei Halep se aseamănă și cu cea a Gabrielei Firea la alegerile locale , însă a rămas CT Popescu în presă să comenteze, un individ deosebit de pregătit care ar cunoaște până și limitele divinității, amic și cu Copos , care are și dumnealui opinii, ? Totuși un fel de Gheorghe Becali al presei, cu trecerea vremii, ?

  2. & Gheorghe Becali parcă totuși s-a mai potolit, Mitică Dragomir manifestând o oarecare „revenire de formă”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger