AcasăSPORTUltima lovitura a lui Mitica de la Liga: jumatate de miliard la...

Ultima lovitura a lui Mitica de la Liga: jumatate de miliard la ruleta

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal si-a amortizat o parte din cheltuielile facute pentru „Miticalionul” organizat la Ballroom-ul „Crystal Palace” printr-un succes la masa de joc.

Dumitru Dragomir a avut peste 500 de invitati la Revelionul organizat de el

Pe 30 Decembrie, Dumitru Dragomir si-a facut timp pentru o vizita la Hotelul Intercontinental, tinta reprezentand-o cazinoul luxosului stabiliment din centrul Capitalei. N-a venit insotit de prieteni, doar soferul personal tinandu-i companie. Bun cunoscator al jocurilor de noroc, Mitica s-a asezat la masa de ruleta, acolo unde a dat recital in cele cateva ore petrecute. Martori oculari afirma ca seful Ligii Profesioniste a fost „in mana”, Dragomir castigand o jumatate de miliard de lei in mai putin de trei ceasuri.

 Si-a acoperit meniul de Revelion „Mizilicul” i-a amortizat o parte din cheltuielile facute cu mega-petrecerea din noaptea de Revelion, data la Ballroom-ul „Crystal Palace”, din zona Pietei George Cosbuc. Dumitru Dragomir a avut peste 500 de invitati, acestia fiind impresionati de meniul pregatit de seful Ligii: mosee de somon in crusta de seminte negre de susan, icre de Manciuria, spuma de foie gras, batog de morun, terina de vitel, cocktail prosecco, piure de piersici si jeleu de grapefruit.

Gigi Becali, tun de un milion de euro la Monte Carlo

In urma cu patru ani, finantatorul Stelei dadea una dintre cele mai mari lovituri la jocurile de noroc. Gigi Becali pleca mai bogat cu un milion de euro dintr-un casinou din Monte Carlo. Despre el insusi, Dumitru Dragomir afirma in vara trecuta ca este „un jucator bun de blackjack, de fapt, un jucator de jocuri mari, nu d’astea…”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.093 afisari

4 COMENTARII

  1. Asta sa i-o spuna lui Mutu !!! Vrea sa justifice ceva coco pentru care il chema la DNA? Alo! DNA, ia faceți o mica verificare… Daca DNA crede toate declaratiile mincinoase gen Mitica si Becali, este clar…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger