AcasăSPORTUli Hoeness are parte fara carte

Uli Hoeness are parte fara carte

Uli Hoeness nu a vrut sa lase omenirii nicio lucrare stiintifica

Fostul presedinte al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat in 2014 pentru evaziune fiscala, va fi eliberat luna viitoare, pe 29 februarie.

Uli Hoeness nu a vrut sa lase omenirii nicio lucrare stiintifica

Potrivit Der Spiegel, Tribunalul din Augsburg a decis sa accepte cererea de eliberare conditionata in conformitate cu legislatia germana, care permite aceasta solicitare la jumatatea pedepsei. Si asta, culmea, fara ca detinutul sa fi scris vreo carte in perioada cat a stat la inchisoare!
Uli Hoeness va trebui ca timp de trei ani sa anunte orice schimbare de domiciliu si sa nu comita nicio infractiune. Condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru ca nu a declarat fiscului german importante sume de bani detinute in Elvetia, Hoeness (64 de ani) a fost incarcerat la 2 iunie 2014, la Landsberg, in Bavaria. De la inceputul anului trecut, fostul conducator al lui Bayern a executat pedeapsa in regim semideschis. Cel mai probabil, el va fi readus la gruparea din Munchen, conducerea campioanei Germaniei anuntand in dese randuri ca Uli Hoeness are oricand usa deschisa la Bayern.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger