AcasăRecomandariUite cine il tine in forma pe Mutu!

Uite cine il tine in forma pe Mutu!

Oferta de la FC Pune City l-a incantat pe Adrian Mutu doar din punct de vedere financiar, insa fostul atacant „petrolist” ar putea avea parte de o surpriza nu tocmai placuta o data ajuns in India.

Viata in metropola Pune (5 milioane de locuitori), din statul indian Maharashtra, poate fi interesanta, dar cu siguranta nu si antrenamentele care-l asteapta pe Adi la formatia locala. Asta fiindca oficialii nou infiintatului club au angajat o „chestier” pe post de preparator fizic. Este vorba despre Lena Fallkvist (51 de ani), din Suedia, specialist in fitness si recuperare fizica. „Sunt absolut fascinata de oferta primita de la FC Pune City. Nu am acceptat-o pentru bani, ci fiindca iubesc fotbalul si imi doresc sa fiu un model pentru alte femei. Abia astept sa lucrez cu jucatorii, sa ii cunoscu si ei, la randul lor, sa descopere metodele mele de pregatire. Sunt pregatita sa scot tot ce e mai bun din noii mei elevi”, a declarat Lena pentru „Sky Sports”.

Totusi, sunt sanse ca Mutu (35 de ani) sa faca fata si acestei incercari, macar si pentru jumatatea de milion de euro  pe care i-o ofera indienii drept salariu net.

Coleg cu David Trezeguet

La FC Pune City (grupare patronata de actorul Salman Khan), romanul il va reintalni pe David Trezeguet, fostul sau coleg de la Juventus Torino. Francezul este un alt nume mare al fotbalului care a acceptat sa joace in noua Super Liga, recent infiintata de indieni. Printre adversari, Mutu si Trezeguet ii vor avea pe Alessandro Del Piero, Robert Pires, Mikael Silvestre, Freddy Ljungberg si Marco Materazzi.

[nggallery id=527]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
762 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger