AcasăSPORTUite ce urmasa super-sexy are Schumacher

Uite ce urmasa super-sexy are Schumacher

Frumusetea tinerei ar putea atrage numerosi sponsori pentru Trident Racing

Campionatul Mondial de Formula 1 ar putea fi dominat, in curand, de femei. La 18 ani si jumatate, italianca Vicky Piria promite ca va ajunge sa se bata de la egal la egal cu Sebastian Vettel sau Lewis Hamilton.

Frumusetea tinerei ar putea atrage numerosi sponsori pentru Trident Racing

Nascuta si crescuta la Milano, langa Stadionul „San Siro”, Vicky a fost atrasa in permanenta de masini, ea debutand la numai 10 ani in campionatul Italiei de karting. Dupa sase ani petrecuti aici, Vicky a trecut, in 2009, la Formula 2000 Light, competitie in care a adunat 43 de puncte in numai sase curse.

Vicky s-ar putea angaja lejer si ca model

Evolutiile constant bune de anul trecut, cand a evoluat in Formula Abarth, alaturi de Prema Powerteam, au atras atentia celor de la Trident Racing, presedintele Maurizio Salvadori comparand-o pe Vicky, ca talent, cu celebrii piloti germani Michael Schumacher si Sebastian Vettel.

Italianca vrea sa faca senzatie pentru actuala sa echipa

Dupa ce a trecut cu bine mai multe teste, Vicky are acum posibilitatea sa concureze, la numai 18 ani si jumatate, pentru Trident Racing in GP3 Series, competitie ce reprezinta ante-camera Formulei 1.

Vicky adora sa conduca pe circuitul de la Estoril

Comparativ, Sebastian Vettel, actualul campion mondial de Formula 1, a debutat cam la aceeasi varsta in Formula 3, iar Michael Schumacher, de sapte ori campion mondial de Formula 1, a trebuit sa astepte pana la 21 de ani pentru a debutat in GP3 Series.

author avatar
Cristi Ionita
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger