AcasăSPORTUite ce antrenoare sexy au croatii!

Uite ce antrenoare sexy au croatii!

Tihana este considerata una dintre cele mai frumoase croate

Prima antrenoare din istoria fotbalului croat se dovedeste a fi si foarte buna, Tihana Nemcic (24 de ani) imbratisand pana de curand cariera de modelling. Blondina are in palmares inclusiv un Miss Sport Croatia 2008.

Tihana este considerata una dintre cele mai frumoase croate

Tihana, fosta componenta de baza a nationalei de fotbal feminin a Croatiei, a alternat cariera de fotomodel cu cea de jucatoare activa pana in aceasta vara cand i s-a oferit posibilitatea de a prelua echipa de baieti Viktorija Vojakovac, grupare ce activeaza in Liga a cincea croata.

Croata traieste pentru fotbal

Licentiata in educatie fizica si sport, Tihana a devenit, astfel, prima femeie din Croatia ce antreneaza o echipa de baieti la fotbal.

Baietii de la Viktorija nu misca in fata blondinei

Decisa sa devina o demna urmasa a legendarilor Alex Ferguson si Arsene Wenger, Tihana a renuntat la cariera de fotomodel si se dedica in totalitate sportului cu balonul rotund, blondina preluand, de curand, si fraiele nationalei feminine de sub 17 ani a Croatiei.

Tihana este obisnuita sa pozeze sexy cu balonul rotund

Mare iubitoare de fotbal, Tihana spune ca idolul ei este suedezul Zlatan Ibrahimovic, jucator pe care isi doreste nespus sa-l intalneasca pe 24 octombrie, cu ocazia meciului dintre Dinamo Zagreb si Paris Saint Germain, din grupele UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
816 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger