AcasăSPORTUEFA, veste proasta pentru trei cluburi de fotbal din Romania

UEFA, veste proasta pentru trei cluburi de fotbal din Romania

UEFA a anuntat ca Rapid, Dinamo si Vaslui nu isi vor primi primele oferite de forul european, motivul reprezentandu-l datoriile mari pe care le au cele trei cluburi.

23 de echipe din Europa, printre care Rapid, Dinamo si Vaslui, nu vor fi premiate de catre UEFA, forul fotbalistic european decizandu-se sa suspende actiunile in urma unui raport al Corpului de Control Financiar al Cluburilor (The UEFA Club Financial Control Body) legat de investigarea situatiilor financiare ale cluburilor afiliate.

Mai exact, conform UEFA, in cazul dosarelor trimise spre licentiere catre forul european la data de 30 iunie de cele 23 de cluburi, printre care Rapid, Dinamo si Vaslui, au fost descoperite nereguli financiare.

In acest caz membrii decizionali ai UEFA au decis ca cele 23 de cluburi sa nu mai primeasca banii cuveniti pentru participarea in cupele europene, primele urmand sa soseasca doar in cazul in care, pana la 30 septembrie, termenul limita fixat de forul european, cluburile isi vor plati toate datoriile catre alte cluburi, catre angajati si catre stat.

In aceasta situatie, pe langa Rapid, Dinamo si Vaslui se mai numara, potrivit UEFA, si alte echipe cunoscute precum CSKA Sofia, Hajduk Split, Atletico de Madrid, Sporting Clube de Portugal, Fenerbahce si Rubin Kazan, fosta echipa a lui Dan Petrescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger