AcasăSPORT"UEFA nu lasa loc de interpretari, Steaua nu va juca in Europa"

„UEFA nu lasa loc de interpretari, Steaua nu va juca in Europa”

Steaua are o misiune extrem de dificila in incercarea de a-si apara titlul

Oficialii Stelei asteapta cu nerabdare verdictul UEFA in cazul „Valiza”, dupa ce patronul Gigi Becali a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie.

Desi Mihai Stoica este increzator si sustine ca „intre cazul Fenerbahce si cel al Stelei nu poate fi pus semnul de egalitate”, Marian Iancu, fostul boss de la Politehnica Timisoara, sustine ca trupa din Ghencea trebuie sa se pregateasca pentru ce este mai grav.

Afaceristul, implicat si el in numeroase cazuri ajunse pe masa UEFA, este de parere ca „UEFA va fi foarte rigida, foarte dura. Acolo nu este loc de interpretari. Doar latina noastra lasa loc de astfel de interpretari. Suntem in comunitatea europeana si se impune alta rigoare. Este o hotarare definitiva pe motiv de coruptie. Va lua decizia de ieri, va traduce si va hotara identic. Lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere in Europa, Steaua nu are posibilitatea sa scape”.

Totusi, conform sport.ro, Iancu este de parere ca Steaua nu va fi retrogradata din Liga I pentru ca „Mircea Sandu si Dragomir pot gasi o solutie ca Steaua sa nu lipseasca din spectacolul fotbalistic din sezonul viitor. Romania are nevoie de Steaua in prima liga, e un brand, publicitate mai mare. Se vor mobiliza si vor gasi o solutie de compromis. Se vor mobiliza toti, in plan intern nu se va lua o masura de retrogradare, suntem romani. Dar daca Steaua va termina prima, la egalitate cu CFR, de exemplu, clujenii vor putea sa conteste decizia, cum ca nu ar fi trebuit sa participe in campionat”.

author avatar
Cristi Ionita
655 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger