AcasăSPORTUEFA ne baga licentierea pe gat!

UEFA ne baga licentierea pe gat!

Gino Iorgulescu nu este de acord cu stoparea procesului de licentiere

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca a atentionat cluburile sa isi rezolve problemele pentru ca risca sa nu primeasca licenta si sa nu poata evolua in sezonul viitor al Ligii 1.

Gino Iorgulescu nu este de acord cu stoparea procesului de licentiere

Problema licentierii cluburilor din prima liga n-a fost inca rezolvata, LPF asteptand in continuare in raspuns din partea UEFA. De altfel, Iorgulescu le-a atras atentia patronilor ca forul suprem european ar putea respinge propunerea romanilor, de renuntare la procesul de licentiere: „UEFA, pana la ora aceasta, nu a trimis niciun raspuns la scrisoarea FRF. Noi, Liga, am atentionat cluburile si le-am recomandat sa incerce sa isi rezolve problemele, deoarece s-ar putea ca raspunsul de la UEFA sa fie unul negativ. Iar acest proces de licentiere, fiind in curs de desfasurare, sa nu se trezeasca cluburile in situatia de a nu putea participa anul viitor in Liga 1”. In opinia lui Gino Iorgulescu, procesul de licentiere din Liga 1 ar trebui mentinut. Totusi, el a explicat ca solicitarea de intrerupere a acestei proceduri apartine majoritatii finantatorilor: „Eu am fost doar vocea presedintilor din Liga 1, dar parerea mea personal este ca licentierea e benefica si trebuie mentinuta”.
Seful Ligii Profesioniste sustine, de asemenea, reducerea numarului de echipe din prima divizie: „Se tot vorbeste de un sistem cu 12 sau 14 echipe in Liga 1. Ar fi bine ca la un moment dat sa se treaca la un sistem cu mai putine echipe, din mai multe considerente, printre care se numara faptul ca valorile s-ar concentra la mai putine echipe, iar interesul spectatorilor va creste”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger