AcasăSPORTUEFA il face mincinos pe Mircea Sandu in chestiunea National Arena!

UEFA il face mincinos pe Mircea Sandu in chestiunea National Arena!

UEFA a negat faptul ca i-ar fi cerut Federatiei Romane de Fotbal sa nu se mai joace nici un meci cu trei luni inainte de finala Europa League pe National Arena, asa cum anuntase Mircea Sandu la inceputul acestei saptamani.

„Ar fi indicat ca Steaua sa joace meciurile cu FC Brasov si cu Vointa Sibiu in alta parte si sa ramana pe «Arena Nationala» doar partida cu CFR si derby-ul cu Dinamo, pentru a nu se strica gazonul. In plus, UEFA n-ar mai dori ca, dupa 28 februarie 2012, dupa amicalul România – Paraguay, sa se mai joace vreun meci acolo”, a spus Sandu.

Thomas Giordano, oficial al UEFA, a precizat pentru gsp.ro ca noul stadion din Bucuresti nu trebuie inchis mai devreme de 10 zile fata de finala Europa League, programata pe 9 mai 2012. „E ciudat ce a spus Mircea Sandu. Probabil ca a fost o neintelegere! UEFA nu a trimis nici o cerere Federatiei Romane pentru ca «Arena Nationala» sa fie inchisa dupa meciul amical Romania – Uruguay, din februarie”, a declarat oficialul de la Nyon.

Giordano a precizat ca inaintea finalei UEFA Europa League trebuie indeplinite doua conditii: prima – sa nu se joace nici un meci cu zece zile inainte si a doua – pentru orice alta competitie, gen rugby, sau eveniment, cum ar fi un concert, stadionul nu va putea fi folosit cu o luna inaintea finalei.

author avatar
Razvan Telegescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger