AcasăSPORTUEFA discuta excluderea Stelei!

UEFA discuta excluderea Stelei!

Dosarul Transferurilor ar putea afecta extrem de grav clubul de fotbal Steaua Bucuresti.

Aflata sub supravegherea UEFA, dupa ce patronul Gigi Becali a fost condamnat in Dosarul Valiza, Steaua ar putea fi exclusa din Europa, dupa ce si managerul Mihai Stoica a fost condamnat pentru coruptie.

Reprezentantii UEFA au luat act de condamnarea lui Mihai Stoica si au inceput procedurile necesare pentru a se stabilia daca se impune o excludere din Europa a campioanei Romaniei.

Conform gsp.ro, Steaua ar fi putut fi exclusa din Europa inca de la incarcerarea lui Gigi Becali, dar oficialii UEFA au decis sa nu apeleze, inca, la o masura atat de dura. Totusi, conditia impusa era ca gruparea din Ghencea sa nu mai fie implicata in acte de coruptie.

Cum acum si Mihai Stoica a fost condamnat intr-un asemenea dosar, stelistii risca ani grei in care sa urmareasca la televizor meciurile jucate in cupele europene. Iar ultimele cazuri analizate pe seama unor asemenea probleme arata ca UEFA nu glumeste, Fenerbahce Istanbul si Metalist Harkov fiind doar doua dintre cluburile care au fost excluse pentru cate doi ani din Europa.

Mai mult, prin arestarea fratilor Ioan si Victor Becali, aproape jumatate dintre fotbalistii aflati sub comanda lui Laurentiu Reghecampf au ramas fara reprezentanti. Iar digisport.ro anunta ca arestarea celor doi agenti va afecta inclusiv afacerile clubului din Ghencea, doar influentele avute de ei la nivel european au facut ca Steaua sa obtina peste 15 milioane de euro din vanzarea unor fotbalisti precum Bogdan Stancu, Raul Rusescu si Vlad Chiriches.

author avatar
Cristi Ionita
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger