AcasăSPORTUEFA CHAMPIONS LEAGUE: Barcelona versus Real Madrid sau Juventus in marea finala

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: Barcelona versus Real Madrid sau Juventus in marea finala

(sursa foto ibitimes.com)

FC Barcelona s-a calificat, marti seara, in finala UEFA Champions League, desi a pierdut, cu 2-3, meciul cu Bayern Munchen din deplasare.

(sursa foto ibitimes.com)

Aflati la adapostul victoriei obtinute in tur, cu 3-0, catalanii au inceput prost confruntarea din Bavaria si nemtii au deschis scorul inca din minutul 7, prin Benatia, marocanul marcand cu o superba lovitura cu capul.

A fost momentul in care au iesit la rampa cei trei magicieni din atacul Barcelonei. Messi si-a asumat rolul de coordonator, Suarez a avut sclipirile de geniu, iar Neymar a reusit o dubla de vis intr-un interval de un sfert de ora, astfel ca pana in minutul 30 scorul era deja favorabil oaspetilor.

In ciuda faptului ca mai aveau nevoie de cel putin cinci goluri pentru a-si asigura calificarea in finala, nemtii nu au dezarmat si si-au vazut in continuare de joc. Au marcat de doua ori, prin Lewandowski si Thomas Muller, si au mai ratat inca doua sau trei ocazii importante.

In cele din urma s-a terminat 3-2 pentru Bayern Munchen, iar Barcelona merge in finala de la Berlin cu 5-3 la general. Este pentru prima data dupa patru ani cand Barcelona ajunge in finala UEFA Champions League. In 2011, pe Wembley, catalanii au trecut, cu 3-1, de Manchester United.

Acum, adversara Barcelonei din finala se va stabili intre Real Madrid si Juventus Torino. In tur, in Italia, torinezii s-au impus la limita, scor 2-1.

Ar fi pentru prima data dupa 12 ani cand Juventus ajunge in finala UEFA Champions League, dar torinezii stiu ca nu au nicio sansa in cazul in care decid sa mearga la Madrid pentru a se apara.

author avatar
Cristi Ionita
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger