AcasăSPORTUEFA CHAMPIONS LEAGUE: Barcelona este REGINA EUROPEI!

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: Barcelona este REGINA EUROPEI!

FC Barcelona a castigat, sambata seara, UEFA Champions League, dupa ce s-a impus, cu 3-1, impotriva lui Juventus Torino, in finala de la Berlin.

Porniti drept mari favoriti in ultimul act al competitiei, catalanii au facut senzatie in finala cu Juventus, trupa lui Luis Enrique reusind sa deschida scorul inca din minutul 4, cand Ivan Rakitic a punctat la capatul unei actiuni colective de mare senzatie.

A urmat un joc de-a soarecele si pisica in care barcelonezii au detinut mai mereu controlul si au ratat numeroase ocazii de a marca. Iar cum ocaziile se razbuna, Juventus a reusit sa egaleze in minutul 55. Alvaro Morata, jucator ce apartine de Real Madrid, a restabilit egalitate, profitand de o respingere gresita a lui Marc Andre Ter Stegen.

Reusita lui Juventus a fost un simplu foc de paie. Barcelona a apasat pe acceleratie in final si a mai marcat de doua ori, prin Luis Suarez si Neymar, asigurandu-si o victorie mai lejera decat ceea ce anticipau chiar si casele de pariuri.

Barcelona – Juventus s-a incheiat 3-1, iar catalanii devin, pentru a cincea oara in istorie, campioana Europei, la capatul unui sezon in care trupa antrenata de Luis Enrique a reusit o tripla istorica: campionat – Cupa – UEFA Champions League!

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger