AcasăSPORTUEFA CHAMPIONS LEAGUE: Barcelona - Bayern 3-0. Messi si-a executat mentorul!

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: Barcelona – Bayern 3-0. Messi si-a executat mentorul!

FC Barcelona este la un pas de calificarea in finala UEFA Champions League, dupa ce, miercuri seara, s-a impus cu 3-0 in confruntarea cu Bayern Munchen din prima mansa a semifinalelor.

Incurajati de aproape 100.000 de spectatori, jucatorii celor doua formatii au dat la o parte miza confruntarii si s-au napustit in atac inca din primul minut. A iesit practic un duel al atletilor, ambele echipe pariind totul pe un pressing naucitor.

In prima repriza, Barcelona si Bayern si-au impartit momentele de dominare astfel ca raportul ocaziilor a fost relativ echilibrat. Neuer a blocat incredibil, cu piciorul, un sut al lui Luis Suarez, in timp ce Lewandowski nu a putut sa puna latul la o centrare excelenta venita de la Thomas Muller.

In partea a doua a jocului, Bayern a fortat la inceput, dar nu a reusit sa desfaca defensiva catalanilor. In schimb, Barcelona a inceput sa profite tot mai mult de spatiile din defensiva adversa, astfel ca ocaziile au inceput sa curga la poarta lui Neuer.

Luis Suarez a ratat, din nou, deschiderea scorului, insa, in cele din urma, a fost scos de geniul lui Messi. Argentinianul a facut sah-mat defensiva nemtilor si a marcat de doua ori intr-un interval de patru minut.

Mai mult, in prelungiri, Neymar a scapat singur pe contraatac si l-a executat pe Neuer pentru un 3-0 care rezolva, in mare masura, soarta calificarii. Totusi, Bayern Munchen ramane o echipa capabila de orice, astfel ca returul din Bavaria nu va fi unul usor pentru catalani.

Pana atunci, Messi savureaza victoria obtinuta impotriva mentorului sau, Josep Guardiola.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger