AcasăSPORTUEFA CHAMPIONS LEAGUE: Adversar incomod pentru Sahtiorul lui Lucescu!

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: Adversar incomod pentru Sahtiorul lui Lucescu!

Calificata in stil de mare campioana in play-off-ul UEFA Champions League, dupa 0-0 si 3-0 cu Fenerbahce Istanbul, Sahtior Donetk va avea o misiune cel putin la fel de dificila in faza urmatoare a competitiei.

Pentru trupa antrenata de Mircea Lucescu urmeaza o dubla de foc cu Rapid Viena, o alta formatie care a facut senzatie in turul III preliminar, eliminand-o pe Ajax Amsterdam gratie unei victorii obtinute in Olanda.

Trupa lui Mircea Lucescu va da piept cu o formatie cunoscuta mai ales pentru eficienta sa, dar si pentru forta grupului. Sahtiorul este avantajat din nou de program, avand posibilitatea de a rezolva soarta calificarii in returul de pe teren propriu.

Programul complet al meciurilor din play-off-ul UEFA Champions League arata astfel: FK Astana – APOEL Nicosia, Skenderbeu – Dinamo Zagreb, Celtic Glasgow – Malmo FF, FC Basel – Maccabi Tel Aviv, BATE Borisov – Partizan Belgrad, Lazio Roma – Bayer Leverkusen, Manchester United – FC Bruges, Sporting Lisabona – TSKA Moscova, Rapid Viena – Sahtior Donetk, FC Valencia – AS Monaco.

Mansa tur se joaca pe 18 sau 19 august, iar returul pe 25 sau 26 august.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger