AcasăSPORTUEFA ar putea inchide National Arena. Declaratii contradictorii ale oficialilor

UEFA ar putea inchide National Arena. Declaratii contradictorii ale oficialilor

Primaria confirma: gazonul de pe "National Arena" e varza!

UEFA nu a luat inca o decizie legata de National Arena, dupa ce gazonul de pe stadion a cedat in timpul partidei Romania-Franta. Este evaluata varianta patronului stelist, cu noul gazon de 360 de mii de euro adus din Olanda.

Surse din cadrul FRF au declarat ca in acest moment UEFA nu si-a dat acordul ca pe arena sa se dispute meciuri si ca, in urma inspectiei si a discutiei cu firma olandeza, forul european vrea sa primeasca asigurari ca suprafata de joc va fi in conditii optime pana miercuri. Un raport final al UEFA va fi dat vineri, potrivit Prosport.
UEFA nu a interzis disputarea meciurilor pe Arena Nationala, stadionul este deschis, bai, fratilor. Si UEFA nici nu va lua o asemenea decizie. Problema gazonului insa ramane. Pentru ca pe el se mai poate juca doar un singur meci. Acum e Stan cu un delegat UEFA acolo, se mai duce si Gigi Becali cu unul, si inspecteaza, iar in cursul zilei de astazi se va lua o decizie. Dar nu pot sa interzica disputarea meciurilor acolo”, a spus Dragomir, potrivit sport.ro
Oficialul LPF sustine ca este posibil ca inlocuirea gazonului sa se efectueze intr-o saptamana, asa cum a anuntat Gigi Becali, dar terenul se va „rupe” la fel ca cel actual.
„Este posibil si ce spune Gigi Becali, sa se inlocuiasca gazonul. Este timp o saptamana, dar si gazonul nou se va rupe dupa un singur meci la fel ca asta de acum. Singura solutie este sa avem rabdare doua luni, sa poata sa se prinda radacinile”, a precizat presedintele Ligii.
In schimb, la Radio GSP, Marius Stan a declarat: „In acest moment, National Arena este inchis de UEFA. Cei doi oameni trimisi la Bucuresti au luat mostre din teren si vedem ce va urma”, a spus presedintele Otelului.
Patronul Stelei, Gigi Becali, sustine ca pune, impreună cu Copos, un gazon de cea mai buna calitate care va avea garantie un an, dar ii trnsmite lui Marius Stan ca Otelul nu va juca pe National Arena daca nu pune bani.

Citeste si:

Becali salvatorul: Pune gazon pe National Arena si ii plateste si amenda lui Marcel Pavel

Firma care a montat gazonul pe National Arena, chemata sa dea explicatii la FRF

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger