AcasăSPORTUdrea face sala de 16.000 de locuri

Udrea face sala de 16.000 de locuri

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va construi pe amplasamentul patinoarului Flamaropol, in parteneriat cu autoritatile Sectorului 2, o sala polivalenta cu 16.000 de locuri.

“Sala va avea 16.000 de locuri si speram sa fie gata anul viitor”, a afirmat  Elena Udrea, adaugand ca investitia va fi mai mica de 50 de milioane de euro.

Bayern a luat jucatori de 30 de milioane de euro

Formatia germana s-a miscat extrem de rapid pe piata transferurilor si a oficializat primele trei achizitii pentru sezonul viitor. Au fost cumparati Manuel Neuer (Schalke), Rafinha (Genoa) si Petersen (Energie Cottbus). In total, Bayern a platit 30 de milioane de euro. De la bavarezi au plecat deja patru jucatori, cea mai importanta cedare fiind cea a turcului Hamit Altintop la Real Madrid.

Neymar inscrie si vine in Europa

Neymar, unul dintre cei mai curtati fotbalisti din aceasta vara, este liber sa plece dupa ce va evolua cu FC Santos in finala Copei Libertadores. Gruparea braziliana va evolua in finala competitiei, pe 15 si 22 iunie, dupa ce Santos a trecut, cu 3-3 si 1-0, de Cerro Porteno din Paraguay. Neymar, care a marcat unul dintre cele patru goluri in semifinale, este foarte aproape de un transfer la Chelsea Londra, desi compatriotul sau Robinho i-a recomandat sa aleaga FC Barcelona.

Formula 1 isi va dubla veniturile pana in 2016

Organizatorii Campionatului Mondial de F1 se asteapta ca veniturile din sponsorizari, marketing si drepturi tv sa ajunga, in 2016, la aproape 3,3 miliarde de dolari, fata de 1,6 miliarde de dolari cat s-a obtinut anul trecut. Odata cu aceasta crestere se preonizeaza si o restabilire a sumelor acordate invingatorilor. Echipa care se impune in clasamentul constructorilor, in 2016, ar putea obtine 222 de milioane de dolari. Red Bull Racing, campioana din 2010, a incasat 87 de milioane de dolari.

 

author avatar
eNational
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger