AcasăSPORTUdinese ii cauta inlocuitor lui Torje

Udinese ii cauta inlocuitor lui Torje

Nici n-a ajuns bine in Serie A, ca se pregateste sa-si faca bagajele. Internationalul roman Gabriel Torje ar putea fi pus pe lista de transferuri de clubul Udinese, italienii cautandu-i un inlocuitor in aceasta iarna.
Evolutiile bune din primele partide disputate in Serie A nu au fost decat un simplu foc de paie pentru fostul dinamovist, ajuns rezerva de lux la Udinese. Ieri, antrenorul Francesco Guidolin a declarat in fata reprezentantilor presei ca le-a cerut sefilor clubului sa foloseasca perioada de mercato din iarna pentru a aduce inca un jucator pe postul romanului: „Avem nevoie de un conducator de joc. Acel numar 10 care sa stie sa stea in teren si sa acopere zona cum trebuie. O clona a lui Alexis Sanchez ar fi perfecta pentru noi, am fi mai sus in clasament. Avem resursele necesare de a fi campioni, sunt multumit de jucatorii mei, dar imi lipseste acel numar 10. Am incercat cu Abdi, Fabbrini si Torje, insa un adevarat numar 10 lipseste cu desavarsire din echipa”.
Gabriel Torje a fost transferat de Udinese in vara, in schimbul a 4,5 milioane de euro, jucand doar 11 partide in tricoul italienilor. Dupa primele meciuri, in care a avut evolutii de exceptie, romanul era anuntat pe listele de transferuri ale „granzilor” Barcelona si Arsenal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger