AcasăSPORT"U"Cluj - prima de 200.000 de euro ca sa bata CFR-ul!

„U”Cluj – prima de 200.000 de euro ca sa bata CFR-ul!

Claudiu Niculescu era foarte dezamagit la finalul partidei

Chiar daca, teoretic, „valizele” au disparut din fotbalul romanesc, studentii clujeni puteau fi premiati cu 200.000 de euro daca invingeau CFR Cluj in confruntarea de marti seara. Banii urmau sa vina de la rivalele la titlu ale echipei lui Arpad Paszkany, Steaua si FC Vaslui.

Claudiu Niculescu era foarte dezamagit la finalul partidei

Lupta pentru titlu in Liga1 a ajuns din nou la o confruntare „U” Cluj – CFR. In urma cu patru ani, in ultima etapa de campionat, cele doua rivale din Cluj s-au intalnit intr-o partida care avea sa decida titlu. Gigi Becali a oferit 1,7 milioane euro jucatorilor de la „U”, pentru ca acestia sa nu piarda partida cu CFR Cluj, urmand astfel ca Steaua sa devina campioana. Jucatorii lui Ioan Andone s-au impus, insa, cu 1-0, printr-un penalty transformat de acelasi Ricardo Cadu, iar titlul a ajuns in „Gruia” pentru prima oara in istorie. Gigi Becali s-a ales cu un proces, care s-a solutionat favorabil pentru patronul Stelei in urma cu cateva saptamani. De asta data, pentru a stimula si mai mult jucatorii Universitatii, se zvoneste ca Gigi Becali a primit ajutor din partea lui Adrian Porumboiu, fiecare promitand cate 100.000 de euro pentru un rezultat favorabil in derbiul Ardealului.

Szolomajer revine la 38 de ani

Cartonasul rosu vazut de Bornescu , in meciul cu CFR, face ca in lotul lui Claudiu Niculescu sa ramana un singur portar valid, Ionut Bosneag. Florin Matache este in recuperare dupa operatia la genunghiul stang, suferita in iarna, iar clujenii sunt nevoiti sa-l reinregimenteze pe Emil Szolomajer, antrenor cu portarii la „U”. SuperSzolo s-a retras din activitate in 2008.

author avatar
Sebastian Stan
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger