AcasăRecomandariUcis de combinatia efedrina-cofeina-aspirina?

Ucis de combinatia efedrina-cofeina-aspirina?

Ekeng a suferit un stop cardiorespirator in timpul meciului Dinamo-Viitorul

Chiar daca nu mai conduce Liga Profesionista, Dumitru Dragomir ramane unul dintre cei mai bine informati oameni din fotbal.

Ekeng a suferit un stop cardiorespirator in timpul meciului Dinamo-Viitorul

„Corleone” si-a dat cu parerea si pe marginea cazului Ekeng, numai ca de data aceasta a vorbit bazandu-se pe ce a auzit „in targ”. Si ce se sopteste prin fotbalul romanesc? Cica fostul mijlocas dinamovist ar fi fost ucis de combinatia ECA (efedrina+cofeina+aspirina), folosita mai ales de culturisti. „Din ce am auzit, da? «Pe afara» se spune ca a baut cafea cu efedrina. Trebuie intrebati medicii”, a declarat Dragomir.

Efedrina este un medicament stimulator care are un efect asemanator cu adrenalina (creste temperatura corpului si stimuleaza metabolismul). Folosita mai ales de culturisti inaintea antrenamentelor, ECA (efedrina, cofeina, aspirina) are un efect stimulator si ajuta la o ardere mai eficienta a grasimilor.

Firesc, efedrina a intrat si in atentia Agentiei Mondiale Antidoping. Dupa studii amanuntite, specialistii WADA au plasat efedrina pe lista substantelor dopante.

author avatar
National
2.262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger