AcasăSPORTUcigasii lui Marian Cozma, inchisoare pe viata

Ucigasii lui Marian Cozma, inchisoare pe viata

Nemeth Gyozo si Raffael Sandor, cei doi responsabili pentru uciderea handbalistului Marian Cozma, au fost condamnati la inchisoare pe viata.

Reprezentantii judecatoriei din Veszprem au anuntat verdictul in cazul ucigasilor handbalistului Marian Cozma. Nemeth Gyozo si Raffael Sandor au fost condamnati la inchisoare pe viata si nu pot fi eliberati inainte sa fi executat cel putin 30 de ani din sentinta. Cei doi l-au injunghiat mortal pe handbalistul Marian Cozma pe 8 februarie 2009, intr-un club de noapte din Veszprem.

In acelasi dosar au mai fost condamnati si Sztojka Ivan la 20 de ani de inchisoare (poate fi eliberat dupa 15), Pal Gabor la 5 ani de inchisoare, Bihari Csaba la 4 ani de inchisoare, Antalik Laszlo la 2 ani si 8 luni de inchisoare. Helga Toth, concubina lui Raffael Sandor, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru ca i-a ajutat pe Sandor si Nemeth Gyozo sa fuga in Austria.

Initial s-a spus ca Marian Cozma ar fi fost ucis pentru ca ar fi avut o aventura cu Helga Toth si ar fi lovit-o pe aceasta in club, in seara in care a fost ucis.

author avatar
Cristi Ionita
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger